Ще разтопя времето с ръцете си
и ще престане да съществува.
Да ни наричат отнесени-
не виждам и не чувам.
Годините нямат значение,
при мене огънят не гасне.
Прави от живота поезия
и заедно с мен израствай.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.