АЗ И ТИ?
Аз и ти, пак мечти,
може би, разбери,
че работа нямаш
и не се надяваш.
Искам те, обичам те,
нямам те, мразя те,
но винаги за тебе аз мечтая
и очаквам да отида в рая.
Обичам те от сърце,
събличам те от омраза,
но всичко това любов ли е?
Помни ме ти винаги!
© Лилия All rights reserved.
Поздрав!