Jul 6, 2013, 11:56 PM  

Аз и ти 

  Poetry
413 0 0

            Аз и ти

 

Аз съм ИСКРА,

която не гасне.

Аз съм НЕЖНОСТТА,

която витае около теб

във нощта.

Аз съм ВОДНА СТИХИЯ -

кристално чиста,

която се бори с брега.

Аз съм БУРЯ - скрита

в твоята душа.

Аз съм РИТЪМ забързан

на твоето сърце.

Ти си БУЕН ОГЪН,

който ме изгаря.

Ти си МЪЖЕСТВОТО,

за което мечтая.

Ти си ВОДОВЪРТЕЖ,

от който се страхувам,

но тайно желая.

Аз съм ЧАСТ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО,

както и ти...

Могат ли сърцата ни 

в едно да бият?

Подавам ръката си...

Вземи я... с твоите две.

 

      Надежда Ангелова

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??