Jun 3, 2007, 1:12 PM

Аз или ти? 

  Poetry
724 0 3
 

Аз или ти?


Аз или ти, кой сгреши?

Ти вървеше към мене,

Аз бягах от тебе,

Без да го искам, е така,

просто като на шега.


Аз или ти, кой сгреши?

Аз вървях към тебе,

ти избяга от мене,

без в сърцето си да се вслушваш,

без дори и думите ми да излушваш.


Аз или ти, кой сгреши?

Аз тичам към тебе,

ти тичаш към мене,

но като слънцето и луната,

единия вижда другия... и бяга!


Аз и ти направихме грешка голяма,

аз избягах от тебе,

ти избяга от мене,

любовта ни остана,

но втори шанс за нас просто няма!

© Валде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??