Аз имам само този стих
и с него, знай, ще ти говоря.
В реалното ще бъда тих.
Аз имам само този стих.
В мечтите твоя знак открих
и в тях сърцето ще отворя.
Аз имам само този стих
и с него, знай, ще ти говоря.
© Асенчо Грудев All rights reserved.