За тъпите ти извинения,
за твоето вечно "може би",
за моите парещи съмнения
аз искам днес да те боли.
За неполучените ласки,
за дългите самотни дни
и за несбъднатото щастие
аз искам днес да те боли.
За многото безсънни нощи
и за горчивите сълзи,
за неизказаното още
аз искам днес да те боли.
За тялото, което изгори
под леденото одеало,
аз искам днес да те боли
тъй както мен ме е боляло!
© Ангелски Греховна All rights reserved.