Аз живея по моя си начин,
не копирам и на друг не приличам,
просто свикнал съм тъй да живея,
скромничко да се обличам.
Без да нося маркови дрехи,
само усмивка и в джобовете щастие,
и където и да се намирам,
да премахвам с тях всяко нещастие.
Просто живея аз,ей така,и си пея,
свиркам си и пукнат грош не давам,
защото единствено умея,
по свой си начин да се раздавам.
© Илия Левков All rights reserved.