"Живях! Ако не съм раздала всичко от сърцето си, да бъде грях!"
Дора Габе
Аз живея на слънцето в златния храм
и очите ми жадно целуват простора,
черпя радост, мечти и надежди от там.
Моят свят е красив и широко отворен.
Аз живея в сърцето на буйна река
и с любов прекосявам суровия делник.
На тревогите пея с усмивка – да спят,
бреговете обличам в нюанси зелени.
Аз живея. В косата ми сняг заваля
и не съм съвършена, защото е скучно.
Аз живея. Сега. Всичко друго е грях.
Раят в мойта душа ще остане отключен!
© Nina Sarieva All rights reserved.