Аз ли съм?
Аз ли съм твоята власт,
аз ли съм твоята силна страст?
Опиянявай ме непокорно,
привличането между нас не е илюзорно,
настроението ни не е минорно,
а е романтично, а поведението става крайно неприлично,
чувствата ми могат да бъдат силни,
но дано сълзите ми не са обилни!
© Пламена Сомова All rights reserved.