Oct 4, 2009, 10:48 PM

Аз, мушицата 

  Poetry » Other
509 0 8

думите ми

вибрират
в мрежата на мозъка ти
и мислите ти
като неродени паяци
се втурват към мен

опитвам се 

да се освободя
от лепкавото

на самосъжалението
от дрогата

на ниското самочувствие
от заслепяващата отрова

на нуждата от признание

ала ти

вече си в мен
сладко засмукваш

душата ми
пиеш до дъно

от чувствата ми

странен паяк-мутант 
мъжки вариант

на Черната вдовица

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??