Аз не искам такава любов -
ден до пладне, от време на време,
ти - напрегнат от чуждия зов,
аз - все по-наранена от тебе.
Аз не искам такава любов,
да я мъчим с отчаяни чувства.
Виж, че ялов е нейният лов,
вече гледа ни празно и пусто.
Аз не искам такава любов,
нека просто със тебе я пуснем -
да си тръгне от нас с благослов,
да направим добро не е късно.
© Ивон All rights reserved.