Dec 5, 2012, 2:10 PM

Аз не съм студена като зимата 

  Poetry
521 0 1

Аз не съм студена като зимата.
В моето сърце горят огньове.
И душата ми копнее за красивото.
Човек обича, но когато готов е.

 

Аз не съм като човека снежен,
в снеговете ще намерите сърце…
То мечтае за снежинки нежност…
И мечтае като истинско дете.

 

Да танцувам със снежинките мечтая…
да прегръщам падащия сняг.
И потънала в преспите, да зная…
светлинки блещукат в моя мрак.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ето значи какво разтопи снеговете и е дошла пролетта! Огньовете в сърцето ти са ги стопили!
Random works
: ??:??