Душата ми непълна е без тебе…
Като слънце без последния лъч…
този, който събужда земята…
Като картина… без която е пусто у дома
Непълно е сърцето… бие... ала за кого?...
Всичко е празно без теб…
Даже и тишината ме изостави…
И виното не горчи по същия начин…
- не горчи тъй силно…
И небето е пусто… толкова синьо…
самотно в своята синева…
Устните ми са пресъхнали… жадуват те…
Ръцете ми… в страшния мрак…
в студената нощ... пак за теб се протягат…
Не намирам начин да запълня деня си…
Без тебе… и той опустя…
Светът ми обедня…
Аз не съм тук… аз не съм цяла…
© Михаела All rights reserved.