Apr 6, 2007, 9:43 PM

Аз питам те 

  Poetry
1017 0 4

Аз питам те

 

Любов събира се в сърцето ми,

а аз се опасявам да не бъде късно

за прошка да те моля. Може ли,

че скоро, смятам, ще се пръсне?

 



Любов събира се в сърцето ми,

и чудя се във теб да търся ли

аз топъл дъх за хладни нощи,

че тъжно без светулка да заспиваш е.

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??