Аз просто искам да те имам,
поне за ден, поне за час.
Да шепна само твойто име,
да чувам само твоя глас.
Да те докосвам с трепнещи ръце,
и топлината ти да ме обгърне.
Да се взирам в милото лице
и простичко да те прегърна.
С дъха си да ме париш, нежно
и с устни бавно да отпиваш
от моите уста копнежа –
назрял, нетърпелив, напиращ.
Да срещна погледа ти, да потъна
в очите ти и да остана там.
Да ти се отдам напълно и до дъно
забравена, без капка свян.
Да кажа тихичко „Обичам те“
и моето сърце за миг да спре.
Уверена сега аз вричам се,
че цяла съм единствено за теб!
2012г.
© Надежда Тошкова All rights reserved.