Аз съм...
Аз съм странно северно сияние -
лилава и синя светлина,
аз съм мисъл с кратко съдържание -
жарко слънце със крила.
Аз съм нощно обещание -
няма как със чужда страст да ме сравниш,
аз съм твоят Еверест и чакам -
неизбежно да ме покориш.
Аз съм ново петолиние в сърцето ти -
само в мен откриваш своите мечти,
аз съм новата звезда в небето ти -
чувствена душа със две очи.
© Радосвета Петрова All rights reserved.