Mar 30, 2010, 8:49 AM

Аз съм... 

  Poetry » Love
642 0 3

Аз съм неизреченото ти
желание,
скритата мечта,
копнежа,
лятото сред есента,
забранената идея,
в куп безсмислени слова.

Аз съм тази и това,
с което
искаш нощем да заспиш.
Аз съм онова в сърцето,
от което пламенно туптиш.

Аз съм сладката забрана,
малък грях
на невъзпитаната страст,
опит -
жалък,
кратък,
малък,
да ме спреш
в кошмарите,
в съня си,
в очертанията на деня ти.

Аз ще идвам,
ти ще гониш
или мен,
или идеята,
желанието
и съдбата...
Аз ще бягам
със завързани крака обаче...

© Оксана Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??