Аз съм
Мечта съм.
Помогни ми да се сбъдна.
От редовете на цветна поезия…
В света ти да се завърна.
Птица съм.
Ела с мен в простора да полетим.
Сред облаците снежно чисти…
как се отпива свобода да усетим.
Жар съм.
Разпали ме с предишния си, огнения дъх.
В огън на желанието да се превърна…
И заедно да отлетим с последния полъх.
© Дияна All rights reserved.