Aug 1, 2017, 10:44 PM  

... 

  Poetry » Love, Other
409 1 0

 

 

 

Аз съм дръжката,
с която вратата отваряш.
Аз съм чехлите,
които в пода търкаш.

 

Аз съм щипката,
с която пържолата обръщаш.
Аз съм чашата,
с която се напиваш.

 

Аз съм водата,
в която се измиваш.
Аз съм  леглото,
в което заспиваш.

 

Аз съм кафето,
с което очите си отваряш.
Аз съм дръжката,
с която вратата затваряш.

 

https://youtu.be/NWJnPPDX2K8?t=97

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??