/аз съм съдбата, а ти
си случайният фактор/
Ще си намеря нова мъка –
за да плача. (смях)
И нова проза ще напиша –
да чета.
Защо измама? – питам се, а отговарям
– Това е моят свят, а сенките
сте вие.
© Огрян Орешников All rights reserved.