Аз съм тази - противоречивата,
аз съм тази с колебанията,
аз се оказах на кръстопътя
на своите най-дълбоки мисли...
Аз съм тази, която уж обичате,
но аз съм и тази... неразбраната!
Човечната, отдадената,
аз изпитвам емоции,
аз съм просто жена...
© С обич от мен за вас All rights reserved.