Отрекоха те - високите и силните, но с дребните души
Отрекоха те - от страх за титлите си..
Аз отново ще те назова!
Ще те назова по име и със титла
Забраниха те - заради власт нищожна
Забраниха те - забрана и присъда
Аз те позволявам!
Оправдан си!
Тълпата се клатушка раздвоена - отречен ли или забравен
Отречен и забравен - Ти! Аз те помня!
Отрекох се - избягах от тълпата
Забраних си - да се върна..
Отречената и забравената - Помни ме Ти!
© Mary All rights reserved.