Аз съм тази,
която
стопи снеговете
и донесе ти лято
в очите,
и в двете.
Аз съм същата,
дето
вечно те чака,
сълзите преглъща -
и усмихва
се в мрака.
Ти си този,
който
открадна съня ми,
ти си този,
дето
преобърна света ми.
© Валка All rights reserved.