Аз влюбен съм в една жена!
Отдавна искам да призная,
без другите жени да нараня
и ето време е дошло да кажа,
че влюбен съм само в една!
А колко пъти съм повтарял:
„Мъж съм и за другите моми!”...
Това обаче промени се вече –
една успя с любов да ме плени.
Красива е тя, мила, добродушна,
радост дарява, сбъдва и мечти,
а сутрин, щом аз се събудя
с любов са пълни нейните очи.
Изпълва ми сърцето с обич,
много нежност ми дарява тя
и винаги, когато я погледна –
разпалва страст във моята душа.
Аз влюбен съм в една жена!
© Валентин Добрев All rights reserved.