Аз зная има любов, закъсняла любов,
която с огън брони разсича,
аз зная има любов, много нежна любов,
която болката с магия изчиства.
Аз зная има любов, закъсняла любов,
Видях я в очите на двама влюбени
Видях магията и чух нежен благослов,
Който сърцето ми стопли...
И аз вярвам, че има любов, закъсняла любов,
помъдряла и толкова истинска.
Аз зная има любов, много нежна любов,
която болката с магия изчиства.
И аз зная, че такава любов
ще спаси земята от гибел
Нека има любов, такава любов,
Която брони със огън разсича.
© МД All rights reserved.