Аз зная, че ще се завърнеш някой ден,
но тогава ще съм по-различна.
Тогава всичко в теб,
ще се надява все още да те обичам.
Тогава ти ще осъзнаеш,
колко много загубил си.
Но знай, не бива да си играеш
с чувствата на обичащите те жени.
Аз зная, че ще се завърнеш някой ден,
но чувства при мен не търси.
Не знаеш какво причинил си на мен,
и там, където си бил, върви.
© Пролетното момиче All rights reserved.