Ще си купя очила за близко виждане,
за да разпозная аромата ти,
хоризонта на търпението ти,
прага на чувствителността,
вкуса на тишината ти,
синьото, разредено с радостни сълзи,
в мастилницата от бадемова черупка на очите ти,
пулса на спящите ти мисли,
ерогенната точка на свободата ти...
А очилата, които си търся,
задължително ще са без рамка.
© Милко Христов All rights reserved.