Постоянството ти ме омайва.
В теб аз виждам любовта.
Прости, че сляпа бях тогава
и не виждах тази истина.
В твоето сърце съзирам
свят изпълнен със любов
и, когато ти си близо,
съм най-щастлива на света.
Как се случи - още аз не зная...
Как разчупи моето сърце,
което вчера беше като камък
и бягаше далеч от теб ?
Сега светът изпълнен с красота е,
защото с теб откривам любовта.
И път назад не искам и да зная,
искам с теб да съм и след смъртта.
© Полина All rights reserved.