Оглушах
от думите на друг
човек, цял от дим
от образи и пушек само,
оглушах от думите на мим,
от тишината галеща
по голото ми рамо.
Може би от много шум,
пробягал край ушите ми
случайно, тук дошъл си,
за да помълчим в илюзия
безкрайна.
© Гергана Караджова All rights reserved.