Кому са нужни тези коментари,
кому е нужна таз съдба?
Аман от толкоз "пролетарии",
аман от толкоз простота!
Нима е нужно да търпиме?
Нима такива ще сме все?
Нима ще сучeм все от твойто виме?
Нима ще лаем все кат бясно псе?
И толкова години, като раята,
навели своята глава вървим!
За сметка наша те си правеха парата,
а ний едвам ще издържим...
Но дойде време за разплата,
овцете вдихнага глави...
Високо вдигнаха ръката!
И този път ще ги боли!
Моля ви без коментари....
© Ян Тра All rights reserved.