Feb 24, 2008, 9:16 PM

* * * 

  Poetry » Love
1108 0 2
Не се завръщай никога като поклонник,
разкаян и с приведена глава,
там, където за всички си покойник
и върху спомена за теб расте трева.
И да потърсиш път обратен - няма,
напред ще трябва да вървиш,
самотен по земята тъй голяма...
дано докрая ти да издържиш.

© Vaska Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??