Приказка
Ще ти разкажа тиха бяла приказка,
а ти заспивай, нежна е нощта
и от небето сякаш се изсипва
приказна небесна топлина.
Белее всичко, носи ни надежда
и чисто нови мисли и мечти,
и някак си към утрото с надежда
заспиват уморените очи.
А вън е толкоз бяло и прекрасно,
сънувай го, на мен не ми се спи...!
На мен сега ми се разказва, и разказва
приказката бяла до зори!!!
Зареница 26.01.2014г.
© Диана Стоянова All rights reserved.