няма луна
някой свири
ухае на есен
мрак, все този мрак
студено
пуша и слушам
бели и черни клавиши
редят песен
болка за обич,
влюбен мъж и момиче
верност...
* * *
несретник случаен
взирам се в мрака
търся зората
лулата дими,
безвремие,
утрото чакам.
© Виктор Добрин Димитров All rights reserved.
Оставя приятно усещане стихотворението ти!
Сърдечни поздрави!