на Фили
Баба Марта рано стана -
хвърли топлата пижама.
Няма време да поспива -
има прежди да навива.
За дечицата засмени,
всички - бели и червени,
мартенички от зарана
да преплита се захвана.
Всяко бяло влакънце
е от сняг, но от сърце,
със червено тя завърза.
Трябва само да побърза
да ги върже на ръчички
на големи и мънички.
Никого да не забрави!
Да сме радостни и здрави!
01.03.2011
Julie
© Юлия Димитрова All rights reserved.