Баба съм на трима внука
и ще ви разкажа тука
как минава ми деня
от сутринта до вечерта.
Единият се казва Християн,
палавник е той голям,
Валентин се другият нарича,
кой го види, го обича.
Адриан е бебче сладко,
но поспива си за кратко.
Християн е ученик,
но във клас се прави на смешник,
Валентин е в детската градина,
за него тя е най-любима,
а пък бебчо Адриан
е винаги игрив, засмян.
Баба много ги обича,
с мили думи ги нарича,
няма време да скучае,
искат с тях да си играе.
С Хриси баба рита топка,
с Вальо ходи на разходка,
а пък бебчо Адриан
никога не го оставя сам.
© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.