БАБА ВАДИ РЯПА…
Баба вади ряпа,
а дядо мача зяпа…
Баба пише блог
“От трън та на глог!”…
Жалва се в блога
от Гога и Магога...
Проблема яко хваща,
но той се не поклаща…
Слага постинг в рамка,
ала публиката е в дрямка…
Баба лошо се ядоса –
иска някого да шамароса…
Но насреща никой няма,
съвестта е глухоняма…
Темида пак е сляпа,
публиката тъпо скляпа…
Конгрес след конференция,
а властта е в деменция;
пълна е склероза –
излязла е от коловоза…
А по капли е раята –
расте мизерията в махалата…
Но… дядо мача зяпа,
а баба не извади ряпа…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.