Днес е ден прекрасен и благословен,
от бяло сбъдване и светлина роден,
Бабинден с уважение и почит наричат,
млади и стари, всички искрено обичат,
аз също го обичам, не правя изключение
и реших да напиша това стихотворение,
на вас, мили баби и внуци, го посвещавам,
за празника наш с него ви поздравявам.
Четирима внуци правят моя дом богат,
Денислава, Кристиана, Свобода, Кубрат,
четири засмяни изгрева в дните ми пеят,
четири красиви слънца в сърцето греят,
лъскави коли, луксозни къщи, вили и пари,
нищо са пред обичта в детските очи.
Четирима внуци,четири звънливи пролети,
дар вълшебен и красив Бог щедро ми дари,
четирима внуци, четири усмихнати звезди,
щастие безценно са те за мен в живота ми.
© Кръстина Тодорова All rights reserved.