Нашъ бабъ Ана
лошо мъ пудхвана,
зарад мерак пусти
фърли мъ в герана.
Сидъ сиги на тъмну,
мокру и студену,
чекам дъ съ съвне,
дъ бегъм ут селу.
Бабите селски
люти съ и бият,
зъ усмифкъ лекъ -
тук шъ мъ зътрият.
Шъ си фана трена
праву у София,
с руси шантонерки
шъмпанску шъ пия.
Шъ ода на танци,
даже в “Ариана”,
къфто убавец съм,
баби сто шъ фана.
© Аластор All rights reserved.
И въпреки, че размера няма значение стандарта е - до 170 см, 90-60-90 и под 50 кг. Цветове са еднакво вдъхновяващи
ivanleko91 (Ангел )- Благодаря. Поздрави!
valia1771 (Валя Василева)- Дядовците не са ревниви. Най-много да почерпи, че се е отървал от злото
rajsun (Райчо Русев)- Друг път ще внимаваме с "боята"...