БАЙ ГАНЮ В РИМ
На мач едва ли ще го хвалите,
но ето – стана топ герой,
щом драсна си инициалите
на Колизеума Благой.
* * *
НОВАТА ГРИШОВИЦА
Вече Маша
не е наша,
ала има си причина:
вече наша е Серина!
© Борко Бърборко All rights reserved.
такъв е животът..