Пълен си с комплекси за разбиване?
Скрил си се във тях като в черупка?
Сам си се обрязал със безкрилие,
вкоренен в уютната си дупка?
Я, не ме разсмивай с твойте глупости -
че герой си в мисия глобална...
Няма застраховани от лудости!!!
Дозата е... индивидуална...
Егото ти е за ремонтиране,
абстрахирам се от подстрекател...
Байпас за души тук оперираме
с жокер - обади се на приятел...
© Гергана Иванова All rights reserved.