Aug 24, 2011, 12:40 PM

Бал в съня ти 

  Poetry » Love
870 0 23

Всяко утро се спъва в клепачи наболи -
уловили гласа ти красив във росата на мислите,
и засвирва роялът на чувствата голи
с черно-бели клавиши, кънтящи по струни от истини...

В романтично ноктюрно душата ми тръпне,
лястовици „по фрак” се надсвирват в оркестъра –
в дирижабъла с топли мечти аз съм пътник
и се рея в съня ти по вятър с два влюбени етера...

Щом достигна до твоята връвка астрална,
ще завържа небесния кон във звезда над очите ти,
от небето ще купя за теб - шлейф за роклята бална
с пеперуди, политнали с обич във танца на дните ни.

 

 

http://vbox7.com/play:de2bdc8a

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??