Mar 6, 2022, 10:34 AM

Балкански пейзаж 

  Poetry » Landscape
327 0 0

Ставащото сутрин слънце

огрява моите гърди

и времето е ясно,

облаците бавно

минават през моите очи,

а вятърът докосва дърветата

със своя летен брис,

такива са летните балкани,

такива сме и ние.

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??