Едно балонче лекокрило,
приютило мечтите на сърцето,
отлитна с вятъра високо
и далеч отиде във небето.
Надявам се, че то ще стигне
застинали и вледенени чувства,
леда ще разтопи и ще разчупи
кристалната обвивка на лицето,
за да блесне там пак безгрижната усмивка на детето...
© Яни All rights reserved.