Аз
никога няма да дорасна до тебе,
дори да живея
още милиони години.
И понякога се чувствам толкова непотребен,
че живея
само, защото те има.
Никога, никого така не съм обичал.
Бога ми,
мое малко момиче.
И ще се радвам,
ако ти потрябвам
при болка,
както сиракът се радва на хляба.
Ще се радвам
и когато се влюбиш
в един непрокопсаник, като баща ти.
Но ти го обичай,
обичай го силно!
И не му прощавай!
Ама – никога!
За да не те изостави.
Мъжете са силни,
само тогава,
когато са силни жените им.
© Ангел Веселинов All rights reserved.