Тайни копнежи, от тебе скрити,
с безброй изплакани сълзи,
с мечти на прах разбити
и едно "обичам те" в устните мълчи.
Тебе искам само тази нощ
невинна, чиста, само твоя,
скрила в тялото си нежна мощ,
разбила мрака и покоя.
Аз съм скрита в бурята от тайни,
безмълвната стихия в нежна красота,
с невинните очи сияйни,
въоръжена с най-красивата обич на света!
На Иван Р.
24.11.2008г.
гр. Стара Загора
© Габриела All rights reserved.