Минават бавно часовете
и нижат се безкрайни дни.
Oткакто ненадейно си замина,
за мен земята спря да се върти.
И няма дни, и нощи - само мъка,
подтискаща, безумна тишина.
Сърцето ми без теб остана празно,
дъждът в очите тихо заваля.
© Селвихан Кайа All rights reserved.