Dec 17, 2008, 9:42 PM

* * * 

  Poetry » Other
546 0 1
Сочи го народът,
сочи и вика:
"Луд е, луд е този,
луд е ,щото не мълчи,
като нас зад лъжи не се скри."

© Димитър Момнев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??