Ако искаш да разбереш
как се чувствам, когато те няма,
когато си някъде другаде с други,
не е нужно да ме питаш,
а застани на прозореца
и чуй как свисти есенният вятър,
как клони огъва,
дървета изтръгва,
къщи събаря...
Постой само минутка
и послушай вятъра -
всичко
ще ти стане ясно.
© Айше Рубева All rights reserved.