Oct 9, 2008, 5:48 PM

* * * 

  Poetry » Erotic
633 0 1
            На всички жени от зодия Дева

Вместо да блуждае
погледът ми на Дева из съзвездието,
по-добре да обладае
Мечката голяма в междубедрието.

+   +  +

Поглеждам те.
Изпъкналите форми
масажират очите ми.

+  +  +

И тази сутрин
се събудих до Кама сутра -
ти си бе тръгнала.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Горкия човечец!
    Но после опитай със зодия Риби, може пък да не си замине!
    Смиг*
Random works
: ??:??