запомни онези мигове,
живей за тях,
страдай ги отново,
преживявай ги непрестанно
и какво ще разбереш
и какво ще имаш -
една сълза,
една усмивка бегла,
едно страдание...
и една мнима воля
да повярваш
в нещо друго -
ново, красиво и прекрасно...
© Мария All rights reserved.